All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of chemical forms of mercury in pangasius (Pangasius hypophthalmus)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43906314" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43906314 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.czechfoodchem.cz/Sbornik_2015.pdf" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/Sbornik_2015.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení chemických forem rtuti v pangasu spodnookém (Pangasius hypophthalmus)

  • Original language description

    Pangas spodnoooký (Pangasius hypophthalmus) patří na českém trhu mezi často vyhledávané ryby, díky malému množství kostí a absenci typického rybího zápachu. Kvůli původu této sladkovodní ryby se však objevují spekulace ohledně její zdravotní nezávadnostia bezpečnosti její konzumace. Mezi nejnebezpečnější kontaminanty patří rtuť, která se do životního prostředí dostává jak vlivem antropogenní činnosti, tak z přírodních zdrojů.

  • Czech name

    Stanovení chemických forem rtuti v pangasu spodnookém (Pangasius hypophthalmus)

  • Czech description

    Pangas spodnoooký (Pangasius hypophthalmus) patří na českém trhu mezi často vyhledávané ryby, díky malému množství kostí a absenci typického rybího zápachu. Kvůli původu této sladkovodní ryby se však objevují spekulace ohledně její zdravotní nezávadnostia bezpečnosti její konzumace. Mezi nejnebezpečnější kontaminanty patří rtuť, která se do životního prostředí dostává jak vlivem antropogenní činnosti, tak z přírodních zdrojů.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    CB - Analytical chemistry, separation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XLV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    978-80-86909-11-0

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    187-189

  • Publisher name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem

  • Event date

    May 25, 2015

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article