The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43908213" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43908213 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ricotta
Original language description
Příspěvek pojednává o technologii výroby syrovátkového sýra Ricotta.
Czech name
Ricotta
Czech description
Příspěvek pojednává o technologii výroby syrovátkového sýra Ricotta.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.
ISBN
978-80-7509-254-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
69-70
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
May 14, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—