All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The sensory evaluation of biscuits made from various sweeteners

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F17%3A43910920" target="_blank" >RIV/62156489:43210/17:43910920 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2017" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2017</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorické hodnocení sušenek vyrobených z různých sladidel

  • Original language description

    Při senzorickém hodnocení byly nejlépe hodnoceny sušenky s nejvyšším zastoupením sladké chuti, což byly sušenky se sacharózou a datlovým sirupem (při variantě pečené při 225oC). Celkový senzorický dojem měly nejhorší sušenky s nejnižší hodnotou sladké chuti, což byly kukuřičným a pšeničným sirupem. Tato studie vycházela ze shodné receptury pro všechna sladidla, ale bylo by vhodné pro další studii zkusit navýšit množství zmiňovaných sirupů a sladidel na požadovanou sladivost.

  • Czech name

    Senzorické hodnocení sušenek vyrobených z různých sladidel

  • Czech description

    Při senzorickém hodnocení byly nejlépe hodnoceny sušenky s nejvyšším zastoupením sladké chuti, což byly sušenky se sacharózou a datlovým sirupem (při variantě pečené při 225oC). Celkový senzorický dojem měly nejhorší sušenky s nejnižší hodnotou sladké chuti, což byly kukuřičným a pšeničným sirupem. Tato studie vycházela ze shodné receptury pro všechna sladidla, ale bylo by vhodné pro další studii zkusit navýšit množství zmiňovaných sirupů a sladidel na požadovanou sladivost.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XLIII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-479-7

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    152-158

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 1, 2017

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article