The effect of clover component on forage quality of temporary grass asociation on arable land
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A21400009" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:21400009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv jetelové složky na kvalitu píce dočasného travního společenstva na orné půdě
Original language description
V porovnání s jetelotravní směskou (30 % jetele lučního), píce z intenzivních travních porostů vykazuje průkazně vyšší obsah vlákniny a nižší obsah dusíkatých látek. Podíl a vytrvalost jetele lučního se zvyšovala při vyšším počtu sečí (4 za rok).Je nezbytné věnovat vyšší pozornost výběru vhodných trav s vysokou kvalitou.
Czech name
Vliv jetelové složky na kvalitu píce dočasného travního společenstva na orné půdě
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Konzervovanie objemových krmív
ISBN
80-88872-10-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
VUŽV Nitra
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—