Malting barley quality by long-term storage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A22700010" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:22700010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita sladovnického ječmene při dlouhodobém skladování
Original language description
Příspěvek se zabývá hodnocením kvality sladovnického ječmene odrůd Akcent, Kompakt, Krona, Olbram a Rubín v závislosti na době skladování. Vzorky uvedených odrůd sladovnického ječmene ze sklizně 1996 byly uloženy ve skladu s aktivním větráním a v průběhuskladování byly analyzovány kvalitativní ukazatele sladovnického ječmene - obsah bílkovin v sušině zrna, extrakt v sušině sladu, relativní extrakt, Kolbachovo číslo, diastatická mohutnost, dosažitelný stupeň prokvašení, friabilita, obsah ?-glukanů ve sladině, energie klíčení a index klíčení.
Czech name
Kvalita sladovnického ječmene při dlouhodobém skladování
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník z medzinárodnej vedeckej konferenciekonanej při príležitosti životného jubilea dekana Mechanizačnej fakulty SPU v Nitre Prof.Ing.Jozefa Lobotku, DrSc.
ISBN
80-7137-558-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Slovenská polnohospdárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—