All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Water absorption at two processes of broiler chilling

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400001" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400001 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat

  • Original language description

    Srovnávali jsme chlazení jatečně opracovaných těl kuřat ve vodní lázni ponořením a vzduchem s postřikem. Výsledky byly porovnávány s požadavky EEC1906/90, včetně provádění četnosti kontrol dle EEC1538/91. Průměrná hodnota absorbované vody v případě chlazení vzduchem s postřikem vodou byla u rychlejšího chodu linky (95 ks za min.) 0,7%, což splňuje předepsaný limit 2%, opakované měření v rámci jedné směny ukázalo průměrnou hodnotu 1,19%. Při pomalejším chodu linky (75 ks za min.) byla průměrná hodnota absorbované vody podle očekávání nejvyšší ze tří hodnocení tohoto způsobu chlazení, a to 1,73%, absorbované vody, což však stále ještě splňuje limit EU. Průměrná hodnota absorbované vody při chlazení vodou ponořením činila 3,26%, při opakovaném měření 2,12%, což splňuje limit 4,5%.

  • Czech name

    Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP0960996197" target="_blank" >EP0960996197: Standardization of Technological Quality of Chicken.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    44

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database