Use of genetic variability in a pork meat production with a specific quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23500027" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23500027 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
Original language description
Stanovoli jsme vybrané ukazatele kvality masa ( pH1, pH24, ztráty vody odkapem, obsah intramuskulárního tuku) u čtyř hybridních kombinací finálních hybridů prasat. Mezi kombinacemi byly zjištěny statisticky průkazné rozdíly, které mohou být využity pro produkci vepřového specifické kvality.
Czech name
Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GI - Farm animal breeding and farm animal pedigree breeding
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Ako smerovať chov ošípaných do 21. storočia
ISBN
80-7137-620-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
SPU Nitra
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—