Mycoflora of the Nature Reserve Holý kopec, LS Buchlovice, Chřiby Hills
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43410%2F08%3A00128396" target="_blank" >RIV/62156489:43410/08:00128396 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mykofloristický průzkum v PR Holý kopec, LS Buchlovice, Chřiby
Original language description
V přírodní rezervaci Holý kopec v Chřibech byl v letech 2004 -- 2007 proveden mykofloristický průzkum. Celkem bylo determinováno 158 druhů hub, z toho 102 druhů je možno označit za dřevní houby, jejichž nejčastějším substrátem byl buk lesní a habr obecný. Převládajícími druhy dřevních hub byly Fomes fomentarius a Trametes gibbosa. Mykorrhizních hub bylo determinováno 26 druhů.
Czech name
Mykofloristický průzkum v PR Holý kopec, LS Buchlovice, Chřiby
Czech description
V přírodní rezervaci Holý kopec v Chřibech byl v letech 2004 -- 2007 proveden mykofloristický průzkum. Celkem bylo determinováno 158 druhů hub, z toho 102 druhů je možno označit za dřevní houby, jejichž nejčastějším substrátem byl buk lesní a habr obecný. Převládajícími druhy dřevních hub byly Fomes fomentarius a Trametes gibbosa. Mykorrhizních hub bylo determinováno 26 druhů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GK - Forestry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chřiby - lesní hospodářství a ochrana přírody a krajiny - výzkum a praxe
ISBN
978-80-7375-193-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Modrá - Chřiby
Event date
Apr 29, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—