Content of ascorbic acid and nitrates in fresh herbs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F08%3A00134280" target="_blank" >RIV/62156489:43510/08:00134280 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah vitaminu C a dusičnanů v zeleném koření
Original language description
Obsah vitaminu C a dusičnanů v zeleném koření (Mentha, Ocimum)
Czech name
Obsah vitaminu C a dusičnanů v zeleném koření
Czech description
Obsah vitaminu C a dusičnanů v zeleném koření (Mentha, Ocimum)
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
14. odborný seminář s mezinárodní účastí, Aktuální otázky pěstování léčivých, aromatických a kořeninových rostlin 2.12.2008
ISBN
978-80-7375-245-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Lednice
Event date
Jan 1, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—