Effect of cultivar and ripening stage on vitamin C and carotenoids content in field pepper
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F10%3A00159518" target="_blank" >RIV/62156489:43510/10:00159518 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv odrůdy a stupně zralosti na obsah vitamínu C a karotenoidů u polní papriky
Original language description
V polních pokusech bylo hodnoceno 10 genotypů papriky na obsah vitaminu C a celkových karotenoidů. Průměrný obsah vitamínu C byl 1691 mg/kg v zelených a 2160 mg/kg v červených plodech. Obsah karotenoidů byl 185 a 679 mg/kg v zelených, resp. v červených plodech. Vliv stupně zralosti a odrůdy byl potvrzen.
Czech name
Vliv odrůdy a stupně zralosti na obsah vitamínu C a karotenoidů u polní papriky
Czech description
V polních pokusech bylo hodnoceno 10 genotypů papriky na obsah vitaminu C a celkových karotenoidů. Průměrný obsah vitamínu C byl 1691 mg/kg v zelených a 2160 mg/kg v červených plodech. Obsah karotenoidů byl 185 a 679 mg/kg v zelených, resp. v červených plodech. Vliv stupně zralosti a odrůdy byl potvrzen.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zahradnictví
ISSN
1213-7596
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—