All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of changes in composition of peaches, tomatoes and apples during ripening

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F17%3A43912044" target="_blank" >RIV/62156489:43510/17:43912044 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení změn látkových složek broskví, rajčat a jablek v průběhu zrání

  • Original language description

    V práci byly hodnoceny změny látkového složení broskví (odrůda Redhaven), rajčat (odrůda Dagmar) a jablek (odrůda Rubinola). U sledovaných plodů byly analyzovány obsahy titrovatelných kyselin, rozpustné sušiny, kyseliny jablečné, askorbové, citronové, obsah celkových polyfenolů a měřena byla také pevnost slupky plodů. Tyto parametry byly sledovány v průběhu celého procesu dozrávání. Celkem bylo analyzováno 60 plodů odrůdy Redhaven, 100 plodů odrůdy Dagmar a 138 plodů odrůdy Rubinola. Získané výsledky jsou zpracovány v podobě tabulek.

  • Czech name

    Hodnocení změn látkových složek broskví, rajčat a jablek v průběhu zrání

  • Czech description

    V práci byly hodnoceny změny látkového složení broskví (odrůda Redhaven), rajčat (odrůda Dagmar) a jablek (odrůda Rubinola). U sledovaných plodů byly analyzovány obsahy titrovatelných kyselin, rozpustné sušiny, kyseliny jablečné, askorbové, citronové, obsah celkových polyfenolů a měřena byla také pevnost slupky plodů. Tyto parametry byly sledovány v průběhu celého procesu dozrávání. Celkem bylo analyzováno 60 plodů odrůdy Redhaven, 100 plodů odrůdy Dagmar a 138 plodů odrůdy Rubinola. Získané výsledky jsou zpracovány v podobě tabulek.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Zahradnictví

  • ISSN

    1213-7596

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    16

  • Issue of the periodical within the volume

    11

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    12-14

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database