Evolutionary determination of meat production and sales in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A11100041" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:11100041 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývojové tendence výroby a odbytu masa v České republice
Original language description
Příspěvek se zaměřuje na vývoj na trhu s hovězím, vepřovým a drůbežím masem v letech 1995 až 2000. Posuzuje změny vyrobených množství masa, změny ve spotřebě masa i z pohledu změn struktury spotřeby. Uvádí vývoj salda zahraničního obchodu České republikys masem a opatření státu pro řešení přebytku nabídky masa nad poptávkou.
Czech name
Vývojové tendence výroby a odbytu masa v České republice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Firma a konkurenční prostředí
ISBN
80-7157-534-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
243-246
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—