Some economic aspects of organic agriculture in czech republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A11100011" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:11100011 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj konkurenčního prostředí zemědělského podniku
Original language description
Příspěvek je zaměřen na vliv navazujících článků zpracování a distribuce vápotravinovém řetězci záhlediska vytváření podmínek konkurenceschopnosti zemědělských podniků jako výrobců základní suroviny. Analyzuje vliv první a druhé fáze zpracování a potravinářského obchodu naáutváření poptávky po potravinách. Vymezuje charakter působení navazujících fází zpracování a obchodu na možnosti volby struktury a rozsahu výroby záhlediska zemědělských podniků jako dodavatelů suroviny, efektivnosti výroby a formování konkurenceschopnosti zemědělství v rámci agrobyznisu
Czech name
Vývoj konkurenčního prostředí zemědělského podniku
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník zámezinárodní vědecké konference -Firma a konkurenční prostředí -
ISBN
80-7302-031-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
23
Pages from-to
10-22
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 6, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—