The content of beta-carotene in silages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A23200042" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:23200042 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah beta-karotenu v silážích.
Original language description
Beta-karoten se vyznačuje v důsledku své chemické struktury vysokou labilitou, a proto jeho obsah v krmivech může posloužit i jako významný indikátor úspěšnosti sklizně a šetrnosti konzervace a skladování. V tomto příspěvku jsme si položili za cíl poukázat na významný dopad nešetrného zavadání pokosené píce na výraznou redukci obsahu beta-karotenu a zároveň upozornit na relativně velkou dynamiku ztrát tohoto provitaminu v průběhu skladování.
Czech name
Obsah beta-karotenu v silážích.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
V. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-7305-454-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
16-20
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno; VFU
Event date
Jan 23, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—