Quality of fruits stored at low oxygen atmosphere
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55500009" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55500009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře
Original language description
Švestky, odrůda President a Valjevka, třešně odrůd Van a Vanda a broskve odrůdy Red Haven byly skladovány ve 4 plynných směsích. Vztahy mezi obsahem CO2 a O2 během tohoto období a v období po vyjmutí v plynné směsi byly zkoumány na obsah alkoholu, acetaldehydu a některé textuální hodnoty.
Czech name
Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení, XXX. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-571-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
15-16
Publisher name
Ediční středisko MZLU v Brně
Place of publication
MZLU v Brně
Event location
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn
Event date
Feb 20, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—