All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Nutritive value of broccoli, evaluation of yield potential of broccoli varieties

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F98%3A1_3_364" target="_blank" >RIV/62156489:_____/98:1_3_364 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nutriční hodnota brokolice Evaluation of Yield Potential of Broccoli Cultivars.

  • Original language description

    Obsah vitaminu E zjištěn v rozmezí 9-21 mg na l kg čerstvé hmoty, obsah vitaminu C v rozmezí 905-2 223 mg na l kg čerstvé hmoty, obsah vlákniny a minerálních látek Obsah vitaminu E zjištěn v rozmezí 9 - 21 mg na l kg čerstvé hmoty, nejvyšší obsah jako vloňském roce vykazovaly odrůdy Buccaneer, Geba, Kermit, Viking, Shadow a nově i Senshi. Obsah vitaminu C zjištěn v rozmezí 905 - 2 223 mg, potvrzena skutečnost, že nejvyšší obsah vitaminu C vykazovaly odrůdy Buccaneer, Viking, Shadow, Arcadia, Marathon aSenhi jak v roce 1997. Na obsah vitaminu C má u brokolice větší vliv odrůda a méně klimatické faktory. Rovněž u obsahu potravní vlákniny a obsahu minerálních látek nedošlo k výrazným změnám. V roce 1999 předpokládáme u čtyř vybraných odrůd testatcina obsah vitaminu C při různé kuchyňské úpravě. Obsah nitrátů byl opět pod hranicemi hygienické normy, výjimkou byly pouze odrůdy Colonel a Montilla, u nichž byly hodnoty překročeny u letní sklizně a to 1 260 a 895. Obě odrůdy však pro nižší n

  • Czech name

    Nutriční hodnota brokolice Evaluation of Yield Potential of Broccoli Cultivars.

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP0960996018" target="_blank" >EP0960996018: Evaluation of nutritious value, quality and utility of selected kinds of vegetables in rational nutrition</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1998

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník I. zahraniční vědecké konference Nitra

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Nitra

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article