All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Tomato-broccoli mixture

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000435" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:9P000435 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Rajčatovo-brokolicová směs

  • Original language description

    Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.

  • Czech name

    Rajčatovo-brokolicová směs

  • Czech description

    Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH72149" target="_blank" >QH72149: Cultivation and utilisation of plants with increased content of biologically active compounds.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    CZ17659 U1( PUV 2007-18858)

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha,v.v.i.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)