Tomato-broccoli mixture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000435" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:9P000435 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rajčatovo-brokolicová směs
Original language description
Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.
Czech name
Rajčatovo-brokolicová směs
Czech description
Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH72149" target="_blank" >QH72149: Cultivation and utilisation of plants with increased content of biologically active compounds.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
CZ17659 U1( PUV 2007-18858)
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha,v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)