All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of Yield of Broccoli Cultivars. Zahraniční vědecká konference

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F99%3A1_3_320" target="_blank" >RIV/62156489:_____/99:1_3_320 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Evaluation of Yield of Broccoli Cultivars. Zahraniční vědecká konference

  • Original language description

    Obsah vitaminu E opětovně zjištěn v rozmezí 11,6 - 19,2 mg na kg. Nejvyšší obsah vykazují odrůdy Maraton, Senshi, Shadow. Změna obsahu vit. C při blanšírování 3 a 6 minut. Při blanšírování po dobu 3 minut, ztráty 13 - 20 %, při blanšírování 6 minut ztráty 29 - 46 % vitaminu C. Vytypovány odrůdy s nejvyšším obsahem vit. E : Maraton, Senshi, Shadow. Stanoven obsah potravní vlákniny u širšího sortimentu brokolice. Odrůdy s nejvyšším obsahem vlákniny Buccaneer, Shadow, Kermit, Switch a Viking. Obsah nitrátůnebyl ani v roce 1999 u žádné ze sledovaných odrůd překročen. Bylo zjištěno že k překročení dochází až při použití dávky N nad 160 kg na ha. Doporučená dávka dusíkatého hnojení při hnojení brokolice činí 120 - 140 kg na ha. Při dávce nad 160 kg došlo u všech sledovaných odrůd k překročení hygienického limitu, zvláště u odrůdy Fiesta, Switch, Viking. Pro kulinářské, mrazírenské zpracování doporučena optimální doba tepelné úpravy blanšírováním po dobu 3 - 4 minut. Ztráty vit. C dosahují ma

  • Czech name

  • Czech description

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP0960996018" target="_blank" >EP0960996018: Evaluation of nutritious value, quality and utility of selected kinds of vegetables in rational nutrition</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

    Nitra

  • Publisher/client name

    Ministerstvo zemědělství - aktivity projektu schválené PR

  • Version

  • Carrier ID