Use of cured rape cake in the feeding of pigs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16170%2F99%3A83" target="_blank" >RIV/62157124:16170/99:83 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití upravených řepkových výlisků ve výkrmu prasat
Original language description
180 prasat o průměrné hmotnosti 28 kg bylo rozděleno do 6 skupin (K,P-1,P-2A,P-2B,P-3A,P-3B). V pokusných skupinách byl v použitých krmných směsích nahrazen sojový extrahovaný šrot z 33, 66 a 100 procent chemicko termicky upravenými řepkovými výlisky sesníženým obsahem glukosynulátů na méně než 1 mmol/kg. Ve skupinách P-2B, P-3B byl do krmné směsi přidán enzym celuláza.
Czech name
Využití upravených řepkových výlisků ve výkrmu prasat
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
III. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-85114-63-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
VFU Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—