All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Histological analysis of poultry products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000069" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000069 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa

  • Original language description

    Histologická analýza může cíleně rozšiřovat a objektivizovat rozhodování o výrobku. Využití histologického vyšetření pro průkaz falšování potravin však souvisí s možností porovnání výsledků s konkrétní výrobní normou.

  • Czech name

    Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa

  • Czech description

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2000

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    XXI Hygiena alimentorum

  • ISBN

    80-7148-041-X

  • Number of pages of the result

    4

  • Pages from-to

  • Number of pages of the book

  • Publisher name

    Univerzita veterinárskeho lekárstva

  • Place of publication

    Košice

  • UT code for WoS chapter