Histological analysis of poultry products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000069" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000069 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Original language description
Histologická analýza může cíleně rozšiřovat a objektivizovat rozhodování o výrobku. Využití histologického vyšetření pro průkaz falšování potravin však souvisí s možností porovnání výsledků s konkrétní výrobní normou.
Czech name
Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
XXI Hygiena alimentorum
ISBN
80-7148-041-X
Number of pages of the result
4
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of publication
Košice
UT code for WoS chapter
—