The influence of intensive bulls fattening on their production, health and meat quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000554" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000554 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv intenzivního výkrmu býků na užitkovost, zdravotní stav a kvalitu masa
Original language description
Cílem práce bylo zjišťování vlivu diety s vysokým obsahem obilovin na zdravotní stav a kvalitu masa vykrmovaných býků. Byly použity 4 typy diet podle hmotnosti býků: 200, 350, 500 a 550 kg. Býci byli rozděleni do 2 skupin po 20 kusech. Denní přírůstek byl 1,77 kg u obou skupin. Byly zjišťovány hematologické a biochemické ukazatel a acidobazická rovnováha. Po porážce byla zjišťována kvalita masa (senzorická, měření pH a pHult a vaznost vody.
Czech name
Vliv intenzivního výkrmu býků na užitkovost, zdravotní stav a kvalitu masa
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
IV. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-7305-414-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
116
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
VFU Brno
Event date
Sep 20, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—