The view of a veterinary hygienic specialist on meat package process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000383" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000383 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pohled veterinárního hygienika na balení masa
Original language description
Požadavky na obalové materiály, výběr suroviny, způsoby balení,značení baleného masa
Czech name
Pohled veterinárního hygienika na balení masa
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník semináře Údržnost masa a masných výrobků
ISBN
1210-4086
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
44-48
Publisher name
neudán
Place of publication
Praha
Event location
Skalský dvůr
Event date
Sep 10, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—