Immediate, species-specific meat identification in products containing animal tissue
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000390" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000390 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přímá, druhově specifická identifikace masa ve výrobcích obsahujících živočišnou tkáň.
Original language description
K analýze druhů masa byla využita jak jaderná - chromosomová DNA, tak DNA nejaderná -mitochondriální. Pomocí PCR/RFLP byly stanoveny jednotlivé druhy masa (ovce, koza, skot, kuře, krůta, prase).Analýza byla provedena i v tepelně opracovaných potravinách.
Czech name
Přímá, druhově specifická identifikace masa ve výrobcích obsahujících živočišnou tkáň.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
III. Seminář odboru veterinárního lékařství České akademie zemědělských věd.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
7-11
Publisher name
neudán
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 23, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—