Safety and Quality of Meat and Meat Products in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000400" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000400 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR
Original language description
Řada alimentárních onemocnění je způsobena konzumací potravin živočišného původu a významný podíl na alimentárních onemocněních má konzumace masa a masných výrobků. Mezi takové nejzávažnější původce bakteriálních infekcí patří Salmonella spp., Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, některé serotypy E. coli, Listeria monocytogenes a Clostridium perfringens.
Czech name
Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXIII
ISBN
80-7148-049-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
22-24
Publisher name
University of Veterinary Medicine
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
Jun 5, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—