Excessive consumption of meat in the aetipatogenesis of colorectal carcinoma
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11110%2F10%3A7075" target="_blank" >RIV/00216208:11110/10:7075 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nadměrná konzumace masa v etiopatogenezi kolorektálního karcinomu
Original language description
Nadměrná konzumace masa, zejména červeného, se podílí na vysokém výskytu kolrektálního karcinomu v ČR. Naopak rybí maso, které působí protektivně, jíme nedostatečně.
Czech name
Nadměrná konzumace masa v etiopatogenezi kolorektálního karcinomu
Czech description
Nadměrná konzumace masa, zejména červeného, se podílí na vysokém výskytu kolrektálního karcinomu v ČR. Naopak rybí maso, které působí protektivně, jíme nedostatečně.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Praktický lékař
ISSN
0032-6739
e-ISSN
—
Volume of the periodical
90
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—