Carcass and meat quality of selected final hybrid of pigs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000405" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000405 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita jatečně upraveného těla a masa u vybraných finálních hybridů prasat.
Original language description
Kvalita jatečně upraveného těla byla hodnocena na základě zmasilosti a hmotnosti jatečně upraveného těla. Kvalita masa byla hodnocena na základě pH, odkapu a výskytu PSE masa. Pro hodnocení byly vybrány čtyři hybridní kombinace prasat.
Czech name
Kvalita jatečně upraveného těla a masa u vybraných finálních hybridů prasat.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
13
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
9-12
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—