Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000411" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000411 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Postmortální změny pH a obsahu kyseliny mléčné ve svalovině prasat
Original language description
Průběh postmortálních změn ve svalovině prasat byl hodnocen na základě změn hodnot pH a obsahu kyseliny mléčné v době 30 minut až 48 hodin po poražení. Hodnoceny byly dva svaly (M. longissimus lumborum et thoracis a M. semimembranosus).
Czech name
Postmortální změny pH a obsahu kyseliny mléčné ve svalovině prasat
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Doktorandské spisy IV
ISBN
80-7305-434-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
7-10
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 18, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—