Legislative in hygiene and technology of meat and meat products. Packaging of meat # topical legislative.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000196" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000196 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Legislativa v hygieně a technologii masa a masných výrobků. Balení masa # aktuální legislativa
Original language description
Příspěvek obsahuje legislativní informace pro hygienu a technologii masa a masných výrobků.
Czech name
Legislativa v hygieně a technologii masa a masných výrobků. Balení masa # aktuální legislativa
Czech description
Příspěvek obsahuje legislativní informace pro hygienu a technologii masa a masných výrobků.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
15
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
27-29
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—