Legislation in hygiene and technology meat ang meat products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001391" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001391 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Legislativa v oboru hygieny a technologie masa a masných produktů.
Original language description
Příspěvek analyzuje aktuální legislativu pro maso a masné výrobky.
Czech name
Legislativa v oboru hygieny a technologie masa a masných produktů.
Czech description
Příspěvek analyzuje aktuální legislativu pro maso a masné výrobky.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
18
Issue of the periodical within the volume
N
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
18-19
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—