The content of meat in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902074" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902074 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah masa v masných výrobcích
Original language description
Článek čtenářům vysvětluje pojem "maso" a uvádí vybrané legislativní požadavky na jeho obsah ve vybraných masných výrobcích. Na příkladu špekáčků je uveden postup pro výpočet obsahu masa v masných výrobcích.
Czech name
Obsah masa v masných výrobcích
Czech description
Článek čtenářům vysvětluje pojem "maso" a uvádí vybrané legislativní požadavky na jeho obsah ve vybraných masných výrobcích. Na příkladu špekáčků je uveden postup pro výpočet obsahu masa v masných výrobcích.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
71
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
76-77
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—