Actual meat and meat product evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43892987" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43892987 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální metody hodnocení jakosti masa a masných výrobků
Original language description
Přehledně shrnuta problamtika současného stavu hodnocení masa a masných výrobků. Ujasnění pojmů, co je kvalita, které aspekty zahrnuje a důraz položen na správné hodnocení a vyjadřování obsahu masa podle algoritmu zhledňujícícho obsah kosterní svaloviny.
Czech name
Aktuální metody hodnocení jakosti masa a masných výrobků
Czech description
Přehledně shrnuta problamtika současného stavu hodnocení masa a masných výrobků. Ujasnění pojmů, co je kvalita, které aspekty zahrnuje a důraz položen na správné hodnocení a vyjadřování obsahu masa podle algoritmu zhledňujícícho obsah kosterní svaloviny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny"
ISBN
978-80-7375-601-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
25-29
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 1, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—