Adulteration of meat and meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012785" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012785 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Falšování masa a masných výrobků
Original language description
Podán přehled základního složení masných výrobků, přehled surovin, možnosti jejich záměn za jiné, levnější suroviny (rostlinné bílkoviny a sacharidy, strojně oddělené maso, vláknina, kůže). Vysvětlen způsob hodnocení obsahu svaloviny pomocí ČSB, aktivityvody. Zhodnoceny legislativní aspekty týkající se kvality masných výrobků, uveden přehled možností falšování.
Czech name
Falšování masa a masných výrobků
Czech description
Podán přehled základního složení masných výrobků, přehled surovin, možnosti jejich záměn za jiné, levnější suroviny (rostlinné bílkoviny a sacharidy, strojně oddělené maso, vláknina, kůže). Vysvětlen způsob hodnocení obsahu svaloviny pomocí ČSB, aktivityvody. Zhodnoceny legislativní aspekty týkající se kvality masných výrobků, uveden přehled možností falšování.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Odborný seminář Tekro
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
1-4
Publisher name
Tekro, s.r.o.
Place of publication
Boršice u Uherského Hradiště
Event location
Boršice u Uherského Hradiště, ČR
Event date
Jun 10, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—