Meat and meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901791" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901791 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Maso a masné výrobky
Original language description
Jsou zhodnoceny technologické operace při získávání, zpracování a skladování masa a při výrobě masných výrobků s ohledem na nutriční význam. Vedle definice a složení masa je detailně probrán vliv posmrtných změn, způsobu skladování a kulinární úpravy na obsah a změny nutričně cenných složek masa. Jednotlivé operace při výrobě masných výrobků jsou dány do souvislosti s uchováním nutričně cenných složek masa v jednotlivých typech masných výrobků.
Czech name
Maso a masné výrobky
Czech description
Jsou zhodnoceny technologické operace při získávání, zpracování a skladování masa a při výrobě masných výrobků s ohledem na nutriční význam. Vedle definice a složení masa je detailně probrán vliv posmrtných změn, způsobu skladování a kulinární úpravy na obsah a změny nutričně cenných složek masa. Jednotlivé operace při výrobě masných výrobků jsou dány do souvislosti s uchováním nutričně cenných složek masa v jednotlivých typech masných výrobků.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Výroba potravin a nutriční hodnota
ISBN
978-80-7080-947-1
Number of pages of the result
15
Pages from-to
120-134
Number of pages of the book
168
Publisher name
KANAG - TISK s.r.o.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—