Chemical composition of breast and thigh muscles in fattened pheasants poults
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000259" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000259 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Chemical composition of breast and thigh muscles in fattened pheasants poults
Original language description
This work presents the results of chemical analysis of breast and thigh muscles in common pheasant fattened till the age of 90 days and evaluates changes in the quality of pheasant meat between the 40th and 90th day of fattening.
Czech name
Chemické složení prsní a stehenní svaloviny vykrmovaných bažantích kuřat
Czech description
Chemické složení prsní a stehenní svaloviny vykrmovaných bažantích kuřat
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Krmiva 2004
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
7-14
Publisher name
KRMIVA
Place of publication
Opatia
Event location
Opatija
Event date
Jun 1, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—