Growth rate of pheasant chicks at intensive fattening and chemical composition of meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000113" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000113 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů
Original language description
Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat.
Czech name
Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů
Czech description
Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
VII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-527-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
128-131
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
VFU Brno
Event date
Jun 2, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—