Evaluation of chemical parameters of 3 kinds of mechanically recovered fish meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000856" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000856 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa
Original language description
Strojně oddělená svalovina ryb (SOS) není v České republice tradiční surovina. Práce se zabývá srovnáním chemického složení tří druhů (SOS) ryb (kapr, tolstolobik, směs obou druhů těchto ryb v poměru 1:1)
Czech name
Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa
Czech description
Strojně oddělená svalovina ryb (SOS) není v České republice tradiční surovina. Práce se zabývá srovnáním chemického složení tří druhů (SOS) ryb (kapr, tolstolobik, směs obou druhů těchto ryb v poměru 1:1)
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník Hygiena alimentorum XXVII
ISBN
80-7148-055-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
69-72
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—