All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Methods for detection of staphylococcal enterotoxins in foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000935" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000935 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metody detekce stafylokokových enterotoxinů v potravinách

  • Original language description

    Stafylokokové enterotoxiny jsou nejčastějším původcem alimentárních intoxikací. V současnosti je popsáno 18 různých enterotoxinů, ale pouze 5 z nich lze detekovat komerčními soupravami. Práce pojednává o dalších možnostech detekce těchto proteinů.

  • Czech name

    Metody detekce stafylokokových enterotoxinů v potravinách

  • Czech description

    Stafylokokové enterotoxiny jsou nejčastějším původcem alimentárních intoxikací. V současnosti je popsáno 18 různých enterotoxinů, ale pouze 5 z nich lze detekovat komerčními soupravami. Práce pojednává o dalších možnostech detekce těchto proteinů.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B53018" target="_blank" >1B53018: Microorganisms from the animal environment in the system of food safety and of antimicrobial resistance monitoring</a><br>

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník Konference Mikrobiologie potravin

  • ISBN

    80-7080-625-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    35-41

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article