Methods for detection of staphylococcal enterotoxins in foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000935" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000935 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metody detekce stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Original language description
Stafylokokové enterotoxiny jsou nejčastějším původcem alimentárních intoxikací. V současnosti je popsáno 18 různých enterotoxinů, ale pouze 5 z nich lze detekovat komerčními soupravami. Práce pojednává o dalších možnostech detekce těchto proteinů.
Czech name
Metody detekce stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Czech description
Stafylokokové enterotoxiny jsou nejčastějším původcem alimentárních intoxikací. V současnosti je popsáno 18 různých enterotoxinů, ale pouze 5 z nich lze detekovat komerčními soupravami. Práce pojednává o dalších možnostech detekce těchto proteinů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53018" target="_blank" >1B53018: Microorganisms from the animal environment in the system of food safety and of antimicrobial resistance monitoring</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník Konference Mikrobiologie potravin
ISBN
80-7080-625-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
35-41
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—