The risk of staphyloccocal enterotoxicosis after the consupmtion of foodstuffs from the retail
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000942" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000942 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Riziko stafylokokové enterotoxikózy po konzumaci potravin z obchodní sítě
Original language description
Stafylokoková enterotoxikóza je alimentární onemocnění, způsobené toxiny produkovanými S. aureus. V současnosti je popsáno druhů 17 enterotoxinů, noví typy je možné detekovat nepřímými metodami (detekcí genů kódujících tvorbu enterotoxinů).
Czech name
Riziko stafylokokové enterotoxikózy po konzumaci potravin z obchodní sítě
Czech description
Stafylokoková enterotoxikóza je alimentární onemocnění, způsobené toxiny produkovanými S. aureus. V současnosti je popsáno druhů 17 enterotoxinů, noví typy je možné detekovat nepřímými metodami (detekcí genů kódujících tvorbu enterotoxinů).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení XXXIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-930-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
33-34
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—