Evaluation of selected microbiological parameters of ready-to-eat fish products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002184" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002184 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov
Original language description
V tejto práci bola sledována úroveň mikrobiálnej kontaminácie a prítomnosť patogénnych baktérií (Listeria monocytogenes, Salmonella spp.) v rybích výrobkoch zakúpenych v tržnej sieti. Prítomnosť baktérií Salmonella spp. nebola zaznamenána ani u jednej zvyšetrovaných vzoriek, prítomnosť Listeria monocytogenes bola potvrdená u 7,1 % vzoriek, ani u jednej vzorky počty L. monocytogenes nepresiahli hodnotu 100 KTJ/g.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník příspěvků XI. konference mladých věděckých pracovníků
ISBN
978-80-7305-068-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 3, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—