All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of fat in meat products by image analysis

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002362" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002362 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu

  • Original language description

    Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky.

  • Czech name

    Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu

  • Czech description

    Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí

  • ISBN

    978-80-7305-072-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jun 3, 2009

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article