Effect of hygroscopic properties on water activity of the frozen cheese Eidam type
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002363" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002363 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv hygroskopických vlastností na aktivitu vody zmrazeného sýru Eidamského typu
Original language description
Předmětem této práce bylo stanovit hodnoty vodní aktivity a vlhkosti u vzorků dlouhodobě zmrazených přírodních sýrů Eidamského typu. Byly sledovány změny vodní aktivity v závislosti na teplotě a v průběhu skladování, změny vlhkosti a dále bylo provedenomikrobiologické vyšetření.
Czech name
Vliv hygroskopických vlastností na aktivitu vody zmrazeného sýru Eidamského typu
Czech description
Předmětem této práce bylo stanovit hodnoty vodní aktivity a vlhkosti u vzorků dlouhodobě zmrazených přírodních sýrů Eidamského typu. Byly sledovány změny vodní aktivity v závislosti na teplotě a v průběhu skladování, změny vlhkosti a dále bylo provedenomikrobiologické vyšetření.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-081-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 14, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—