New Regulation EC on flavourings with flavouring
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002677" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002677 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové nařízení Evropských Společenství o látkách určených k aromatizaci
Original language description
Příspěvek analyzuje Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1334/2008 ze dne 16.prosince 2008 o látkách určených k aromatizaci a některých složkách potravin vyznačujících se aromatem pro použití v potravinách nebo na jejich povrchu a o změně nařízení Rady (ESH) č. 1601/91, nařízení (ES) č. 2232/96 a č. 110/2008 a Směrnice 2000/13/ES.
Czech name
Nové nařízení Evropských Společenství o látkách určených k aromatizaci
Czech description
Příspěvek analyzuje Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1334/2008 ze dne 16.prosince 2008 o látkách určených k aromatizaci a některých složkách potravin vyznačujících se aromatem pro použití v potravinách nebo na jejich povrchu a o změně nařízení Rady (ESH) č. 1601/91, nařízení (ES) č. 2232/96 a č. 110/2008 a Směrnice 2000/13/ES.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
BD - Information theory
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2009
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—