Growth modeling and production of staphylococcal enterotoxins A, B, C in milk and dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002786" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002786 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Modelování růstu a produkce stafylokokových enterotoxinů typu A, B, C v mléce a mléčných výrobcích
Original language description
Cílem studie bylo porovnání vlivu vnějších (teplota, doba inkubace) a vnitřních faktorů (pH, NaCl) na schopnost růstu S. aureus a produkci stafylokokových enterotoxinů (SEA, SEB, SEC). Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů.
Czech name
Modelování růstu a produkce stafylokokových enterotoxinů typu A, B, C v mléce a mléčných výrobcích
Czech description
Cílem studie bylo porovnání vlivu vnějších (teplota, doba inkubace) a vnitřních faktorů (pH, NaCl) na schopnost růstu S. aureus a produkci stafylokokových enterotoxinů (SEA, SEB, SEC). Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.
ISBN
978-80-8077-186-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso, Slovenská republika
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—