Microscopy of meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002925" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002925 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikroskopie masných výrobků
Original language description
Článek popisuje mikroskopické nálezy surovin živočišného původu v masných výrobcích. S ohledem na české výroby a regulační požadavky. Mikroskopické vyšetření je vhodné vyšetření pro surovin živočišného původu v masných výrobcích. Umožňuje popis technologického zpracování masných výrobků a také průkaz o konkrétních jeho složek.
Czech name
Mikroskopie masných výrobků
Czech description
Článek popisuje mikroskopické nálezy surovin živočišného původu v masných výrobcích. S ohledem na české výroby a regulační požadavky. Mikroskopické vyšetření je vhodné vyšetření pro surovin živočišného původu v masných výrobcích. Umožňuje popis technologického zpracování masných výrobků a také průkaz o konkrétních jeho složek.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—