Effect of production fat on quality of fermented meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002973" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002973 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Original language description
Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo adeklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla.
Czech name
Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Czech description
Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo adeklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—