All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of vegetable oil fortified feeds on the levels of fatty acids in breast and thigh muscles in broiler chickens

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003159" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00003159 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat

  • Original language description

    Cílem práce bylo porovnat vliv šesti druhů rostlinných olejů, aplikovaných do krmných směsí pro brojlerová kuřata, na koncentrace dieteticky významných MK ve svalovině kuřat.. V experimentu byly použity kompletní krmné směsi pro předvýkrm (BR1), výkrm (BR2) a dokrm (BR3) brojlerových kuřat. V krmné směsi BR1, která byla podávána všem šesti skupinám prvních 10. dnů pokusu, byl doplněn sojový olej. Do krmných směsí BR2 a BR3, které byly zkrmovány od 11. do 42. dne věku kuřat, byly přidány oleje sojový (skupina SO), řepkový (RO), slunečnicový (SLO), lněný (LO), olivový (OO) a pupalkový (PO). Použité rostlinné oleje se odlišovaly zastoupením MK, především kyselinami olejovou, linolovou, ?-linolenovou.

  • Czech name

    Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat

  • Czech description

    Cílem práce bylo porovnat vliv šesti druhů rostlinných olejů, aplikovaných do krmných směsí pro brojlerová kuřata, na koncentrace dieteticky významných MK ve svalovině kuřat.. V experimentu byly použity kompletní krmné směsi pro předvýkrm (BR1), výkrm (BR2) a dokrm (BR3) brojlerových kuřat. V krmné směsi BR1, která byla podávána všem šesti skupinám prvních 10. dnů pokusu, byl doplněn sojový olej. Do krmných směsí BR2 a BR3, které byly zkrmovány od 11. do 42. dne věku kuřat, byly přidány oleje sojový (skupina SO), řepkový (RO), slunečnicový (SLO), lněný (LO), olivový (OO) a pupalkový (PO). Použité rostlinné oleje se odlišovaly zastoupením MK, především kyselinami olejovou, linolovou, ?-linolenovou.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    XXI.

  • Issue of the periodical within the volume

    speciální

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database