Effect of soluble collagen in texture of Fallow deer meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870359" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870359 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv rozpustného kolagenu na texturu daňčího masa
Original language description
Cílem této studie bylo zhodnotit vliv rozpustného kolagenu na texturu daňčího masa z farmového chovu (Dama dama). Hodnotili jsem dvě partie těla (kýta - Musculus gluteus medius, plec - Musculus triceps brachii). Ve výsledcích jsou vidět znatelné rozdílymezi obsahem celkového kolagenu, rozpustného kolagenu a texturními parametry (TPA). Statisticky významný rozdíl byl zjištěn pouze v obsahu celkového kolagenu (P {0,05).
Czech name
Vliv rozpustného kolagenu na texturu daňčího masa
Czech description
Cílem této studie bylo zhodnotit vliv rozpustného kolagenu na texturu daňčího masa z farmového chovu (Dama dama). Hodnotili jsem dvě partie těla (kýta - Musculus gluteus medius, plec - Musculus triceps brachii). Ve výsledcích jsou vidět znatelné rozdílymezi obsahem celkového kolagenu, rozpustného kolagenu a texturními parametry (TPA). Statisticky významný rozdíl byl zjištěn pouze v obsahu celkového kolagenu (P {0,05).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
29-31
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—