All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Comparison of growth of S. aureus and staphylococcal enterotoxins A, B, C in different types of milk

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870449" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870449 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Porovnání růstu S. aureus a tvorby stafylokokových enterotoxinů A, B, C v různých druzích konzumníého mléka

  • Original language description

    Syrové, pasterované a UHT mléko bylo zaočkováno třemi kmeny Staphylococcus aureus. Počet S.aureus byl zjišťován na agarové půdě Baird-Parker dle EN ISO 6888-1. Pro stanovení produkce stafylokokových enterotoxinů A, B, C byla využita metoda ELFA(R) reailzována na přístroji miniVIDAS. Byl sledován vliv skladovacích podmínek-teplota a druhu mléka na růst S.aureus a produkci stafylokokových enterotoxinů. Významné bylo zjištění, že v syrovém mléce byl růst S. aureus a produkce enterotoxinů potlačena přirozenou mikroflórou syrového mléka.

  • Czech name

    Porovnání růstu S. aureus a tvorby stafylokokových enterotoxinů A, B, C v různých druzích konzumníého mléka

  • Czech description

    Syrové, pasterované a UHT mléko bylo zaočkováno třemi kmeny Staphylococcus aureus. Počet S.aureus byl zjišťován na agarové půdě Baird-Parker dle EN ISO 6888-1. Pro stanovení produkce stafylokokových enterotoxinů A, B, C byla využita metoda ELFA(R) reailzována na přístroji miniVIDAS. Byl sledován vliv skladovacích podmínek-teplota a druhu mléka na růst S.aureus a produkci stafylokokových enterotoxinů. Významné bylo zjištění, že v syrovém mléce byl růst S. aureus a produkce enterotoxinů potlačena přirozenou mikroflórou syrového mléka.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days

  • ISBN

    978-80-7305-594-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    110-113

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 12, 2011

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article