All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Chemism of Pheasant Body During Fattening

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870834" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870834 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu

  • Original language description

    Cílem této studie bylo vyhodnocení chemického složení těla bažantů během různých časových období výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a phophorus byly naměřeny v celém těle bažantů (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.

  • Czech name

    Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu

  • Czech description

    Cílem této studie bylo vyhodnocení chemického složení těla bažantů během různých časových období výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a phophorus byly naměřeny v celém těle bažantů (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    IX. KÁBRTOVY DIETETICKÉ DNY

  • ISBN

    978-80-7399-125-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    49-53

  • Publisher name

    Tribun EU s.r.o.

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    May 18, 2011

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article