Variation in a Chemical Composition of Pheasant Bodies During their Fattening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870844" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870844 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
Original language description
Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatýchlátek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.
Czech name
Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
Czech description
Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatýchlátek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-010-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
75-77
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 1, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—